Hi, ik ben Ricardo.

Mijn portretten zijn clean en tijdloos met een krachtige compositie. Mijn doel is het om jou op een authentieke manier te fotograferen.

Ricardo Dutkowiak Fotografie

Meer over mij

Ik ben opgegroeid in Duitsland en had altijd al een passie voor fotografie. Tijdens mijn studie in Rotterdam nam ik hier en daar al een fotografieklus aan. In 2019 heb ik dan eindelijk de stap gezet om mijn eigen bedrijf te starten. Sindsdien woon ik in het mooie Delft, samen met mijn vriend en een heleboel planten.

Fotograferen is natuurlijk mijn passie maar ernaast houd ik van reizen, koken (lees: eten) en probeer ik altijd wel nieuws uit. De ene dag maak ik cyanotype prints en de andere dag geef ik mijn hele website een make-over – die komt dus nooit echt af denk ik. Oh ja, sinds een tijdje ben ik ook Frans aan het leren. La baguette? 


Content Creatie

Naast het maken van portretten werk ik ook als content creator voor Coolblue. Ik ben verantwoordelijk voor de Duitse product video content – presenteren, filmen en monteren.


Fotografie in Delft

Ben je op zoek naar een fotograaf in Delft? Bij mij kun je terecht voor portretfotografie of een personal branding shoot. Ik houd van natuurlijk licht, een frisse uitstraling en een ‘magazine look’, en dit zie je zeker terug in mijn fotografie. Samen gaan we op zoek naar de juiste locatie en sfeer om de beste versie van jezelf vast te leggen. Dit kan op een mooie buitenlocatie zijn, bij jou thuis/op kantoor of juist in de studio.


Boek nu een sessie

Wil je graag een portretsessie boeken? Neem dan contact met mij op en we plannen samen een fotosessie in. Twijfel je nog? Bekijk dan zeker even mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn werk. Eerst kennismaken tijdens een koffietje? Laten we afspreken!